МАРКА PULSE

Марката PULSE е основана през 2009 г. и е сравнително нова марка за раници и канцеларски материали. Тази марка е направен в началото на финансовата криза, но не за да предлага по-евтини и по-ниско качествени продукти, а обратен, с оферта за продукти с високо качество на разумни цени. Основателят, г-н Velimir Dobrilović беше подразнен от досегашните „големи марки“ на пазара с тяхната стратегия да намаляват качеството и асортимента си и да увеличават цените в следствие на по-ниска покупна способност на пазара, така че идеята му е да предлагаме висококачествени раници с 2 годишна гаранция на разумни цени (много по-ниски от тези на “големите марки” с подобно качество). Philosophy of selling and buying high quality products and using them for a longer time, instead of buying cheaper and lower quality products which have defaults and brake easily, is more and more accepted by consumers. So, immediately after first year presence in Balkan countries, customers have accepted PULSE products and year after year market is expanding. Today, PULSE is present in 26 countries around Europe, Asia and Africa.

PULSE КАЧЕСТВО

Качеството PULSE е с гаранция 2 години и независимо то модела, всички PULSE чанти са изработени с проконтролирани материали (600D, 900D, полиестер DOBBY, 1680D, естествена кожа…), които са БЕЗ PVC материали и е в съответствие със стандартите на REACH. Целият материал е водоустойчив и направен с полиуретаново покритие, което не е чувствително на температура, по-гъвкаво е и по-трайни, отколкото повечето от чантите присъстващи на пазара. Също така, технологията на производството на материала и подготовката се основава на органични дялове, които са свързани с уретанови връзки (полиуретан), така че няма нужда от консерванти, които са вредни за здравето и имат неприятна миризма. Всички чанти са подсилени на места, които са подложени на високо напрежение като са с високо устойчив полиестер или найлонова мрежа. Цветовете използвани при печата са от най-високо качество (не избледняват или надраскват лесно).
Продуктите PULSE са направени от висококачествени материали проектирани в Pulse Design студио.
Високо ниво на контрол в производството е една от най-важните точки в нашата бизнес стратегия.

PULSE ДИЗАЙН

Ние започнахме през 2009, чрез разработване на раници и малък асортимент от училищни материали. Всяка година представяме нови продукти с широка гама от продукти в колекциите . Съотношението качество/цена и удовлетворението на потребителите са основните цели в нашата бизнес стратегия – благодарение на опита ни от повече от седем години в разработването на раници от гледна точка на на модели, характеристики, дизайн и произведения на изкуството.
Днес, PULSE се намира в 26 страни в Европа, Азия и Африка.

Вижте нашата колекция за 2016!

Разбира се, това е въпрос на вкус, а екип на PULSE DESIGN полага големи усилия, за да задоволи нуждите и предложенията от пазара чрез конструкцията на чантата, аксесоарите и външния й дизайн (печат). Надяваме се, че нашите дизайни ви харесват и че сте готови да изпробвате качеството ни!

С Уважение,
Екипът на PULSE